Koti / Valmistus

  Tuotanto ja kestävä kehitys

Käytämme kehtojen valmistuksessa vain korkealaatuisia itävaltalaisia FSC-sertifioituja puita, joiden kasvattamisessa on otettu huomioon tiukat metsien käyttöä koskevat säännökset ja ympäristön kestävän kehityksen näkökulmat sekä sosiaaliset ja taloudelliset näkökohdat.

FSC on kansainvälinen kansalaisjärjestö, jonka päämäärä on edistää kestävää kehitystä maailman metsävarojen käytössä. Se myöntää tuotteille ja palveluille FSC-sertifikaatteja. FSC-merkki myönnetään sellaisille metsille, jossa huomioidaan muun muassa metsien suojeluarvot, työntekijöiden hyvät työolosuhteet, metsien lähellä asuvat yhteisöt ja alkuperäiskansat. FSC- merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille, jotka pystyvät osoittamaan, että kaikilla tuotantoketjuun liittyvillä yrityksillä on voimassa oleva sertifikaatti. 

FSC auttaa yrityksiä myös tekemään eettisiä ja harkittuja ostopäätöksiä, jotka eivät aiheuta vahinkoa ympäristölle ja eläimistölle. FSC on myös ISEAL:n, eli maailmanlaajuisen sosiaalisten ja ympäristöstandardijärjestöjen liiton jäsen, johon kuuluvat myös Reilu kauppa, Marine Stewardship Council (MSC) ja Rainforest Alliance

  Laatustandardit

Meille ympäristö- ja laatustandardien noudattaminen on erittäin tärkeä asia. Kaikki tuotteemme valmistetaan korkeimpia laatustandardeja noudattaen. Tuotteillemme on myönnetty Öko-Tex® Standard 100 sertifikaatti, joka takaa, että tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty ihmisen terveydelle haitallisia kemikaaleja. Tällaisia haitallisia kemikaaleja ovat mm. torjunta-aineet, kloorifenolit, formaldehydit, allergeeniset väriaineet, atsovärit ja raskasmetallit. "Luotettavan tuotteen" todistuksen saamiseksi haitallisten tai mahdollisesti haitallisten aineiden käyttö on kielletty kaikissa tuotantovaiheissa.

Öko-Tex® -sertifikaatti vahvistaa kaikkien turvallisuusstandardien täyttämisen, mukaan lukien amerikkalaiset vaatimukset. Se takaa myös, ettei lastentuotteissa ole jäämiä lyijystä. Näitä sertifikaatteja on myönnetty vuodesta 1992 lähtien kaikkialla maailmassa.

  Käsintehty huolella ja rakkaudella

Kaikki DREAMER™ -kehdot valmistetaan käsin taitavien puukäsityöammattilaisten toimesta; jokainen kehto onkin huolella ja rakkaudella valmistettu uniikkikappale. Tämän ansiosta olemme varmoja siitä, että jokainen kehto on valmistettu mahdollisimman tarkasti ihmisen toimesta, ei robotin. Voimme siis luottavaisin mielin tarjota teille tuotteita, jotka ovat luotettavia, huolellisesti viimeisteltyjä ja ... täynnä rakkautta.

Jokaiseen kehdon mukana tulee kestävästä bambusta valmistettu korkealaatuinen patja. Bambukuitu on todella hengittävää materiaalia, joka imee ja hajottaa hajuja, sekä estää homeen muodostumisen ja allergisten mikro-organismien leviämisen. Bambu säteilee myös vaaratonta matalataajuista IR-säteilyä, joka lämmittää kehoa ja ylläpitää ympäristön kuivana. Nukkuminen tällaisella patjalla parantaa verenkiertoa. Monien tutkimusten mukaan bambupatjalla nukkuva keho siirtyy nopeasti rentoutuneeseen tilaan, jolloin unesta tulee tehokkaampaa ja syvempää.