Koti / Ominaisuudet

Ainutlaatuinen keinuva liike

Toisin kuin normaalit kehdot, DREAMER™ -kehto keinuu ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta eteen- ja taaksepäin imitoiden luonnollista keinumaliikettä: se stimuloi vauvan hermo- ja tunnejärjestelmää, luo uusia hermoyhteyksiä sekä edistää aivojen oikeanlaista kehitystä.

Kehdon hellävaraisen keinumisen johdosta vauva pystyy kontrolloimaan tavallista helpommin liikkeen määrää; näin lapset oppivat jo vauvasta alkaen kontrolloimaan kehoaan, kehittämään koordinaatiokykyään sekä olemaan fyysisesti aktiivisia. Jo tällainen pieni liikunnan määrä vähentää merkittävästi riskiä kehitysviiveiden ja -häiriöiden, kuten sensorisen integraation häiriön syntymiselle. Vauvojen riittävä fyysinen aktiviisuus on siis välttämätöntä serotoniinin, noradrenaliinin sekä dopamiinin tuotannolle ja sitä kautta terveen hermoston kehittymiselle.

Rauhoittava uni

Hellävarainen keinuva liike rauhoittaa, rentouttaa ja helpottaa nukahtamista. Lisäksi unen vaiheesta tulee syvempi ja kestoltaan pidempi. Kehdon ainutlaatuinen muotoilu estää liiallisen keinumisen suojaten vauvaa liian intensiiviseltä liikestimulaatiolta.

Monivuotiset tutkimukset ovat osoittaneet, että nukahtamiseen kuluva aika vähenee kevyen liikkeen ansiosta, jolloin sekä sinä että lapsesi pääsette lepäämään helpommin. DREAMER™ -kehdon ansiosta vanhemmat saavat pienen hengästystauon ja samalla vauva oppii pikkuhiljaa nukahtamaan omatoimisesti. Kehto imitoi onnistuneesti sitä hellävaraista liikettä, jonka vauva kokee olleessaan vanhemman sylissä tai lastenvaunussa.

Muunneltava ja turvallinen makuuasento

DREAMER™ -kehdon mekanismi voidaan lukita paikalleen, jolloin lapset voivat nukkua tietyssä kulmassa. Tämä soveltuu erinomaisesti hengitysvaikeuksista kärsiville lapsille, joille täysin vaakasuora makuuasento voi olla epämukava. Muunneltavan makuuasennon ansiosta lapset nukkuvat lempiasennossaan hyvin läpi koko yön.

Säätelymekanismi, joka lukitsee makuuasennon 5%: n kaltevuuteen, estää tukehtumisen sekä vatsalaukun sisällön nousemisen ylös ruokatorveen vauvan nukkuessa.

Aina sänkysi vieressä

Älykkään suunnittelun ansiosta kehdon käyttö on erittäin joustavaa, sillä se sopii täydellisesti aikuisen sängyn viereen. Avattavan sivuseinän ansiosta voit nukkua rauhassa tietäen, että lapsesi on turvassa ja samalla ihan käden ulottuvilla. Älykäs saranaratkaisu estää kehdon liikkumisen sivuseinän ollessa auki, taaten samalla lapsen turvallisuuden.

Sinun ei tarvitse pelätä lapsesi turvallisuuden puolesta. Kehdon älykäs rakenneratkaisu estää lapsen putoamisen riippumatta kehdon asennosta – myös silloin kun kehto on sänkysi vieressä sivuseinä avattuna.

Helppo koota ja purkaa ilman työkaluja

DREAMER™ -kehdon suunnitteluvaiheessa meille oli erittäin tärkeää, että sen kokoaminen, purkaminen ja kuljettaminen olisi mahdollisimman helppoa. Onnistuimme luomaan kehdolle sellaisen rakenneratkaisun, että se voidaan koota ja purkaa vain muutamassa minuutissa, ilman työkaluja!

Lisäksi kehto painaa vain 10 kg ja pakettiin mukaan tulee käytännöllinen pellavasta valmistettu kantokassi. Sen ansiosta kehdon kuljettaminen ja matkalle mukaan ottaminen on todella helppoa – olitpa menossa lomamatkalle tai toiseen asuntoon. Ja kaikki tämä onnistuu ilman apuvälineitä tai monimutkaisen käyttöoppaan tutkimista.

Kun lapsesi kasvaa ulos kehdosta

Me tiedämme, että lapsesi kasvaa nopeasti ulos tästä kehdosta. Jotta tuote olisi rahansa arvoinen, niin sen käyttöiän on oltava mahdollisimman pitkä! Olisi silkkaa tuhlausta heittää tuote heti roskiin. Tämän takia suunnittelimme kehdon niin, että voit muuntaa sen helposti tavalliseksi pöydäksi tai kirjoituspöydäksi. Näin säästät samalla luontoa antamalle tuotteelle uuden elämän!

Tämä huonekalu vastaa siis kolmea normaalia huonekalua – kehtoa, sänkyä sekä pöytää. Hankkimalla sen säästät samalla kertaa luontoa ja rahaa!

Ekologinen ja käsintehty tuote

Tiedämme miten tärkeitä ympäristöasiat ovat nykyaikana ja sen takia käytämme valmistuksessa vain korkealaatuisia itävaltalaisia FSC-sertifioituja puita, joiden kasvattamisessa on otettu huomioon tiukat metsien käyttöä koskevat säännökset ja ympäristön kestävän kehityksen näkökulmat sekä sosiaaliset ja taloudelliset näkökohdat. Lisäksi tuotantolaitteiden tarvitsema sähkö tuotetaan aurinkoenergialla ympäristöhaittojen minimoimiseksi.

DREAMER™ -kehdot valmistetaan käsin osaavien ja ammattitaitoisten puuseppien toimesta; jokainen kehto onkin huolella tehty uniikkikappale..

Bambupatja

Jokaisessa kehdossa on bambukuidusta valmistettu patja - hypoallergeeninen, pehmeä, eikä se ärsytä herkkää ihoa. Päätimme käyttää bambua monista syistä: sen kuidut ovat erinomaisen hengittäviä, minkä ansiosta tämä materiaali imee ja hajottaa hajuja, estää homeen muodostumista sekä allergisoivien mikro-organismien leviämistä. Bambumateriaali myös jäljittelee vaaratonta, matalataajuista infrapunasäteilyä, joka lämmittää kehoa ja ylläpitää ympäristön kuivana.

Bambualustalla nukkuminen parantaa myös verenkiertoa, vapauttaa ympäristölle ja ekologialle hyödyllisiä negatiivisia ioneja. Lukuisten tutkimusten mukaan tällaisella materiaalilla lepäävä keho siirtyy nopeasti rentoutuneeseen tilaan, jolloin nukkuminen on tehokkaampaa ja jatkuu pitempään.

Kaikki tuotannossa käytetyt materiaalit ja kankaat ovat peräisin luonnonmukaisista eurooppalaisista raaka-ainelähteistä, joiden valmistamisessa on otettu huomioon kestävän kehityksen näkökulmat, ja lisäksi niille on myönnetty Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti.