Koti / Tietoa meistä

Senso-Rex -yritys, jonka "lapsi" tämä kehto on, perustettiin vuonna 2013. Lähtökohtamme ja tavoitteemme oli ensisijaisesti valmistaa mahdollisimman korkealaatuisia terapeuttisia painopeittoja, jotka ovat ominaisuuksiltaan erinomaisia ja samalla hinnaltaan kaikkien saavutettavissa. Olemme onnistuneet luomaan tuotteen, josta on todellista apua monille lapsille ja aikuisille kaikkialla maailmassa, ja jonka ansiosta tänään voimme nauttia alan markkinajohtajan asemasta Puolassa, Isossa-Britanniassa sekä Saksassa. Rehellinen ja huolellinen työtapa ja sen myötä asiakkaidemme antama luottamus toimintaamme kohtaa ovat meille todellinen ylpeydenaihe ja motivoi samalla kehittämään liiketoimintaa edelleen.

Eräänä päivänä ystäväpiirissämme ilmeni ongelma lapsen kehdon ostamisessa – he valittivat, että markkinoilla on vain epäkäytännöllisiä ja erittäin kalliita kehtomalleja - ja sellaistahan tarvitaan lapselle vain kymmenen kuukauden ajaksi. Se oli heille todella turhauttavaa. Koska meillä oli tietämystä, työvälineet ja pätevä henkilöstö, päätimme näihin voimavaroihimme nojautuen ottaa tämän haasteen vastaan ja aloittaa välittömästi suunnittelutyön - teimme useita testejä, kävimme läpi alan tutkimukset, etsimme ammattitaitoisia puuseppiä sekä keräsimme kokemuksia ja mielipiteitä kollegoiltamme, ystäviltämme ja sukulaisiltamme. Tällä tavoin syntyi DREAMER®-kehto, jonka älykäs rakenne tukee vauvan luonnollista terveellistä kasvua ottaen samalla huomioon ympäristöasiat kestävän kehityksen näkökulmasta.

Jokainen kehto on valmistettu käsityönä pienimpiä yksityiskohtia myöten. Olemme huolehtineet myös maailmanlaajuisten sertifikaattien ja turvallisuustodistusten hankkimisesta. Materiaalit ja raaka-aineet (puu) hankitaan erityisistä valvotuista istutuspuumetsistä. Menestyksekäs ratkaisu on myös kehdon ainutlaatuinen erikoisrakenne, jonka ansiosta voit muuttaa sen pöydäksi tai kirjoituspöydäksi, kun vauva kasvaa ulos kehdostaan. Tulos? Huonekalu saa uuden elämän ja asiakkaamme säästävät ympäristöämme ja rahaa.

Senso-Rex®-yritys syntyi muita ajatellen. Ja tärkein lähtökohtamme on toimia tässä hengessä kaikilla yrityksemme toiminta-alueilla. Tällä hetkellä työllistämme yli 100 henkeä. Heidän tyytyväisyytensä ja miellyttävä työympäristö ovat meille ensiarvoisen tärkeä asia. Arvostamme hyvää yhteistyöilmapiiriä, oikeudenmukaista palkkausta sekä mahdollisuutta itsensä toteuttamiseen. Autamme työntekijöitämme kehittämään intohimonsa ja kiinnostuksensa kohteita - myös ammattiin liittyviä tavoitteita. Tavoitteenamme on valmistaa lapsille ja vanhemmille tuotteita, jotka parantavat heidän elämänsä mukavuutta, vahingoittamatta samalla ympäristöä. Siksi olemme sitoutuneet tuotantoprosesseissa kestävän kehityksen huomioon ottamiseen, jätteiden erotteluun ja vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen tuotantokoneiden käytössä. Tuotantomme kaikki vaiheet toteutetaan vain Euroopassa, minkä ansiosta voimme ollla varmoja siitä, että kaikki raaka-aineet, myös kangasmateriaalit, ja itse luova prosessi toteutetaan korkeimpien standardien mukaisesti.

Käyttämällä tuotteitamme voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteen, jonka ovat tehneet työoloihinsa tyytyväiset ihmiset planeettaamme vahingoittamatta.